Arkadaşlar selam birkaç mouse arasında kaldım. Size danışmak istiyorum.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Bunlardan hangisini alırsam beni en çok tatmin edecek mouse olur? El tutuşum genelde palm ama claw da oluyor arada. O yüzden net bir şey diyemiyorum. 19-20 cm orta parmak bilek arası el boyutum. Superlight 2'yi de çok öven var ama fiyatı pahalı geldi bana. Bekleyip onu mu almak mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.