MScofieldz Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #11 Teşekkürler hocam elime ve tutuşuma uyar değil mi?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Ağustos 2024 #12 MScofieldz dedi: Teşekkürler hocam elime ve tutuşuma uyar değil mi? Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna uyması lazım. @SerdarT35
MScofieldz dedi: Teşekkürler hocam elime ve tutuşuma uyar değil mi? Genişletmek için tıkla... Ucu ucuna uyması lazım. @SerdarT35
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.955 Makaleler 8 Çözümler 114 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 19 Ağustos 2024 #13 belirsizz dedi: Ucu ucuna uyması lazım. @SerdarT35 Genişletmek için tıkla... Elim 17 cm ve uyuyor, evet. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hepsiburada'da SELAM100 kodu ile 300 TL'ye alabilirsiniz.
belirsizz dedi: Ucu ucuna uyması lazım. @SerdarT35 Genişletmek için tıkla... Elim 17 cm ve uyuyor, evet. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hepsiburada'da SELAM100 kodu ile 300 TL'ye alabilirsiniz.
MScofieldz Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #14 SerdarT35 dedi: Elim 17 cm ve uyuyor, evet. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hepsiburada'da SELAM100 kodu ile 300 TL'ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim garip gelebilir ama bütçe arttı tekrardan babamla konuştum sıfır model d alacağım sanırım
SerdarT35 dedi: Elim 17 cm ve uyuyor, evet. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hepsiburada'da SELAM100 kodu ile 300 TL'ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim garip gelebilir ama bütçe arttı tekrardan babamla konuştum sıfır model d alacağım sanırım
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #15 MScofieldz dedi: Hocam teşekkür ederim garip gelebilir ama bütçe arttı tekrardan babamla konuştum sıfır model D alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Alırsanız ürün gelince bilgilendirir misiniz hocam el olculerımız aynı cünkü bende model D'yı almayı dusunuyorum.
MScofieldz dedi: Hocam teşekkür ederim garip gelebilir ama bütçe arttı tekrardan babamla konuştum sıfır model D alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Alırsanız ürün gelince bilgilendirir misiniz hocam el olculerımız aynı cünkü bende model D'yı almayı dusunuyorum.
MScofieldz Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #16 Exoro dedi: Alırsanız ürün gelince bilgilendirir misiniz hocam el olculerımız aynı cünkü bende model D'yı almayı dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam bilgilendiririm ama SS prime ile arasında kaldım mouse almak ne zormuş Hangisini alırsam söylerim size de.
Exoro dedi: Alırsanız ürün gelince bilgilendirir misiniz hocam el olculerımız aynı cünkü bende model D'yı almayı dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hocam bilgilendiririm ama SS prime ile arasında kaldım mouse almak ne zormuş Hangisini alırsam söylerim size de.