Palm grip kablosuz şarjlı güzelinden mouse önerisi

U_TAR

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus R1024NT 9J226EA
i7 14700HX
Crucial CT16G56C46S5 DDR5 5600MT/s 46CL 16 GB x 2
NVDİA GeForce RTX 4070 120W
Meslek
Yazılım Mühendisi
Palm grip şekilde tutuyorum fareyi. Bir kablosuz mouse ihtiyacım var şarjı uzun giderse sevinirim. Yazılım ile uğraşıyorum ara sıra oyun oynarım. Fiyat bandı yok, çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece kaliteli önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

peki farkı ne oluyor diğerlerinden 500lük mouselardan

ilk kez gördüm bu markayı cahillihime verin nasıl bir marka?

peki farkı ne oluyor diğerlerinden 500lük mouselardan

qqq
ilk kez gördüm bu markayı cahillihime verin nasıl bir marka?
2000 TL bandındaki en iyi mouselerden biri. Gerek sensör, gerek kablosuz olması, gerek malzeme kalitesi ile öne çıkıyor. Size attığım firma Türkiye'de Valorant'ın sponsoru zaten, e spor ekipmanları satan firmadır.

Switchleri sorunlu. Ağır ve skatezler kötü, rahat kaymaz. Uzun kullanımda scroll sorunları da başa beladır. Teknik veri olarak günümüzdeki çoğu mouseden daha kötü. Türkiye'de eğer logitech alınacaksa G Pro X Superlight serisi harici alınmaz.

@EmirBal2 attığım mouseyi beğenmeme sebebin nedir? Logitech diye illa alınması mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Logitech kötü ürün yapmaz da ondan.

Logitech kötü ürün yapmaz da ondan.
Ekran kartlarında bile MSI ve Gigabyte firmalarının ürettiği bazı serilerde kronik ısınma sorunları mevcutken mouselerde de kronik sorun olamaz mı? O zaman MSI diye güvenip gözümüz kapalı alalım? Bende Logitech G Pro X Superlight 2 DeX var teknik özellik olarak çok iyi mouse ama malzeme kalitesi olarak berbat. Aynı fiyat bandında magnezyum mouseler bulunuyor üstelik çok daha sağlamlar ve premium hissettiriyorlar. Her markanın kötü ürünü vardır bu razer içinde geçerli logitech içinde geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…