Palm grip mause önerisi

ZAFER ABİ

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rival 650 quantum kronik sorunlu olduğundan iade ettim ve yeni bir farea ihtiyacım var tipi bozuk olmasın yeterli. 😀
1900 TL'ye almıştım kaliteli FPS rekabetçi oyunlarda rahatlıkla oynayabileceğim beni rahatsız etmeyecek kaliteli bir mouse lazım önerilerinizi bekliyorum.
Rival 5 alacaktım şu an Amazon'da indirimde kalmadı kablolu bir mouse ama idare eder diye düşünmüştüm.
Önerileriniz kablosuz DPI IPS kaliteli bir şey olursa beni üzmeyecek sorun yaratmayacak bir mouse olursa sevinirim para sorun değil genelde Valorant'ta vakit geçiriyorum bu aralar 280 Hz monitör 3060 Ti ekran kartı ve Ryzen 5600X var, 32 GB RAM.

Arkadaşlar Rival 650 quantum kronik sorunlu olduğundan iade ettim ve yeni bir farea ihtiyacım var tipi bozuk olmasın yeterli. 😀
1900 TL'ye almıştım kaliteli FPS rekabetçi oyunlarda rahatlıkla oynayabileceğim beni rahatsız etmeyecek kaliteli bir mouse lazım önerilerinizi bekliyorum.
Rival 5 alacaktım şu an Amazon'da indirimde kalmadı kablolu bir mouse ama idare eder diye düşünmüştüm.
Önerileriniz kablosuz DPI IPS kaliteli bir şey olursa beni üzmeyecek sorun yaratmayacak bir mouse olursa sevinirim para sorun değil genelde Valorant'ta vakit geçiriyorum bu aralar 280 Hz monitör 3060 Ti ekran kartı ve Ryzen 5600X var, 32 GB RAM.

Razer DeathAdder V3 Pro, yok o kadar hafif olmasın ben biraz daha ağır severim derseniz Zowie EC2cw. Zowie'de 4K Hz özelliği yok diye biliyorum o yüzden Razer'da tercih edilebilir, tamamen sizin tercihiniz bu iki mouse günümüzde en çok tercih edilebilir profesyonel 2 palm grip ergonomik oyuncu faresi.

Elinizin boyutlarını bilmeden palm grip mouse önerilmez hocam. Benim palm yapabildiğim fareyi fingertip le kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
Bu siteyi fikir için kullanabilirsiniz. Aklınızda kalan soru varsa yazarsınız. Seçtiğiniz fareyi kullanan birisi illaki çıkacaktır.

Önerilir kardeşim bir önemi yok çünkü fareye elin küçük bile gelse o fareyi palm grip için üretilidiği ve palm kullanmayacağın anlamına gelmez ki bahsettiğim fareleri küçük ellede orta boyut ellede abartı büyük ellede kullanabilirsin bizzat tecrübe etmiş ve birçok esporcu ile esporcu olarak iletişim halinde olan biri olarak söylüyorum bunu. Palm grip tercih edecek biri ergo mouse tercih etmeli bende piyasadaki en iyi ergo fareleri önerdim kalanını arkadaş kendi araştırabilir benim önerip öneremeyeceğimin kararı size düşmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı