Palm grip mouse önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600X/Gainward GTX 1660 Ti Ghost/Asus B450 Mk-2/Apacer Panther Black-Gold 16x2 3200MHz Cl16/Biostar M700 256 Gb/Seagate Barracuda 1 TB/Darkflash Aquarius + Aigo 650W 80+ Bronze PSU
Bir dahaki bayram veya daha yakın bir tarihte G300s im artık elime küçük geldiği için bir mouse almayı düşünüyorum zamları da eklersek en iyi tercih ne olabilir maksimum 800 ya da 1000'e kadar çıkabilirim.

Şu an aktif olarak kullanıyorum, mouseı alıp kurduğunuzda Firmware Update yapmayın, yoksa çalışmaz. Ben şu an yapmadan memnun bir şekilde kullanıyorum.

Kablosuz arıyorum dersen de bütçeni 1200 bandına çıkarabilirsen DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz modeli mevcut.

Kablosuz arıyorum dersen de bütçeni 1200 bandına çıkarabilirsen DARMOSHARK N3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz modeli mevcut.

Babam da beni arşa çıkarır :) DeathAdder V2 Mini çok mu küçük gelir ortalama bir el için G300s in yan kısımlarından parmaklarım yaklaşık 1/3 santim çıkıyor iyi kavradığımda.

RAZER Deathadder V2 X Hyperspeed Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol düşük bantlardaki kaliteli Wireless'lar da olabilir bunlar gibi.

Evet küçük gelir hocam.

Ben pek zannetmiyorum çünkü parmaklarım G300s in yanları içe doğru olduğu için baş ve serçe parmağımı düz ya da ters u şeklinde tutuyorum fakat DeathAdder V2 Mini G300s e nispeten daha düz o yüzden böyle dedim ayrıca daha ergonomik ve 3 santim değil de yarım santim bile olabilir ben abarttım :)

Son düzenleme:
Üstteki Darmoshark M3 veya DA V2 modeline bakabilirsin.

Şu an aktif olarak kullanıyorum, mouseı alıp kurduğunuzda Firmware Update yapmayın, yoksa çalışmaz. Ben şu an yapmadan memnun bir şekilde kullanıyorum.
Brick olayından bahsediyorsun... O sorunu ben ve @JakerT4 düzelttik. 😎

Son düzenleme:
Açık konuşmak gerekirse da V2 düşünüyorum lakin V2 X ile düz V2 aynı sizce bir çılgınlık yapıp kablosuza geçmeli miyim ki eğer geçersem şarjlı pil almak makbul olacak ayrıca mininin elime neredeyse tam elime oturacağını düşünüyorum çünkü bayrama kadar gelecek zamları siz düşünün en iyisi şimdi biriktirip seçimlerden önce almak olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı