Palm grip mouse önerisi

egesskeetit

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

3 yılı aşkın süredir Glorious Model O kullanıyorum ve artık çöp olmuş durumda, dün ve bugün detaylı araştırma yaptım ve kafam inanılmaz karıştı. Normalde GPX DEX halihazırda yeni çıkmışken onu alacaktım fakat piyasada inanılmaz fazla marka olduğunu fark ettim. (Lamzu, WLmouse) vb.

Bilgili arkadaşlardan desteğe ihtiyacım var, sıklıkla ekipman değiştiren bir tip değilim aldığım şeyi parçalanana kadar kullanırım o yüzden en sağlamını almak istiyorum.

@WerBeastDu Hocam sizin birkaç yazınızı okudum, mouse communitysinde tanınmış bir elemansınız, yardımcı olursanız memnuniyet duyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model O ile rahat ettiğiniz halde, neden Palm fare bakıyorsunuz?

Model o ile rahat ettiğiniz halde palm fare neden bakıyorsunuz?

Ben bu fareyi rahat ediyorum diye kullanmıyordum, zamanında yabancı bir Fortnite yayıncısından görüp almıştım. O zamanlar gripe göre mouse seçecek bir rahatlıkta değildim maalesef.

Bu arada Sword X almayı düşünüyorum şu an önerir misiniz?

Bunlardan hangisini alırsan al pişman olacağını sanmıyorum.
  • WLMouse Sword X
  • DeathAdder V3 Pro (kutu içeriğinde 1K dongle var)
Ülkemize gelir mi bilmem ama beklerim derseniz bunlar beklenebilir modeller.
  • Pulsar Xlite V4
  • Pulsar X3
Superlight 2 Dex önermiyorum çünkü muadillerine göre malzeme kalitesi, side click ve scroll click olarak daha başarısız. Sensör olarak kağıt üstünde daha iyi lakin neredeyse tamamen aynı performansı sunuyor muadilleri ile. Şahsen tek büyük artısı pil ömrü. Hero 2 sensörü cidden inanılmaz az enerji tüketiyor.

Pulsar'ın ayrıca eS serisi var. Bu modellerde yazılım ile macro yapmak mümkün değil. Farenin altındaki ekran ile yapılıyor mu bilmiyorum.

Benim elimin boyutu da sizinle hemen hemen aynı. Çok uzun süre DeathAdder Chroma kullandım ve memnum kaldım. Şu an son olarak Pwnage Stormbreaker kullanıyorum. DeathAdder serisine göre daha küçük. DeathAdder kadar rahat edemedim. O yüzden DeathAdder'a göre fark edilecek seviyede daha küçük bir palm fare almanızı önermiyorum.

Bu önerdiklerimin dışında başka palm farelerde mevcut ama dediğim gibi DeathAdder'a göre küçükler.

Razer Viper V3 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an indirimde.

Şu an DeX ile Sword X arasında kalmış bulunmaktayım, WLmouse'un çok daha kaliteli ve sağlam olduğunu fark ettim fakat hasarlı veya kullanılmış ürün gelirse izleyecekleri garanti ve iade politikasına güvenemiyorum. İki farede 5.900₺ bandında şu anda.

Razer gerçekten bana çok hitap eden bir marka değil kullanmak istemiyorum o yüzden.

@marvexy Hocam siz de benimle aynı konudan muzdaripsiniz, seçebildiniz mi veya bir karara vardınız mı?

viper v3 pro 8bin tl sadece vatan satıyordu, bu fiyata düşmüşken bu alınır bence. swordx kumar gibi ve delikli olmasını sevemedim ondan vazgeçtim. henüz almadım bende.

Viper V3 Pro 8bin TL sadece vatan satıyordu, bu fiyata düşmüşken bu alınır bence. Swordx kumar gibi ve delikli olmasını sevemedim ondan vazgeçtim. Henüz almadım bende.

Fiyat çok iyimiş cidden hocam V3 Pro için kafamda 2 fare vardı 3 oldu.

Sonuç olarak gözümü karartıp Viper V3 Pro aldım, aslında elime uygun olarak DAV3 almam gerekiyordu fakat nedense içime sinemedi bir türlü yalan söyleyemeyeceğim.

Geldiği zaman deneyimimi paylaşacağım. Desteğiniz ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum.

5.120₺ şu an dediğiniz gibi, yurtdışı retail fiyatından bile daha uygun durumda. (170€,160$)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…