Palm grip mouse önerisi

Hayırlı olsun, bende almayı düşünüyorum deneyimlerini paylaşırsın gelince. Baktın shape olarak hoşuna gitmedi en azından iade edersin, sword'da öyle bir şansın da yok.

Yurtdışı fiyatı amazonda 148 euro, hemen hemen aynı yani. Daha aşağısı mümkün değil zaten.

Hayırlı olsun. Ben de V3 Pro ile gpx2 arasında gidip geliyorum hala.

Hayırlı olsun. Ben de V3 Pro ile gpx2 arasında gidip geliyorum hala.

Hocam benim de almama rağmen kafamda soru işaretleri var fakat birçok video izledim yerli yabancı ve Reddit'te çok fazla inceleme okudum, performans olarak hemen hemen aynılar fakat herkes malzeme kalitesi ve ele verdiği hissiyat olarak V3 Pro'nun çok daha iyi olduğunu söylüyor.

Hem de şu an Amazon'daki fiyatı gerçekten piyasaya göre çok uygun, yurt dışında bile 150€ civarından aşağı bulunmuyor.

Tek sorunu pilmiş sanırım 4K da 2 günden yukarı zar zoraki dayanıyormuş, ben tüm gün oyun oynayan birisi olmadığım için benim için sorun teşkil etmiyor. Karar senin...

Ben de satın aldım. Fiyatı gerçekten uygun. Hatta siyahı yurt dışına göre daha ucuz. Bende tüm gün oynamam. Hafta sonu anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…