Palm grip mouse önerisi

Mirayahmet

Centipat
Daha fazla  
Lamzu maya X ile Zowie U2 kullandım ancak elimin büyüklüğü claw tutuşu çok konforsuz hale getiriyor. Bütçe önemsenmeksizin önerilerinize açığım.

Açıkçası arasında kaldığım modeller. DeathAdder V4 Pro Zowie EC2-dw ve sizin önerdiğiniz eklendi. Sizce hangisi? Bir de eklemeyi unuttum Superlight 2 DEX

Açıkçası arasında kaldığım modeller. DeathAdder V4 Pro Zowie EC2-dw ve sizin önerdiğiniz eklendi. Sizce hangisi? Bir de eklemeyi unuttum Superlight 2 DeX.

Superlight kozmetik olarak kötüydü DeX modelinde iyileştirildi dediler fakat ben yine de almazdım Zowie güzel mouse ama gereksiz pahalı V4 Pro'yu anlatmaya gerek yok bu fiyatta yüzüne bile bakılmaz optik scrool ve switch harici fark yok denebilir.

Zenith Pro idealdir benim de elim oldukça büyük 7 numara basket topunu rahat tutuyorum palm grip tutuyorum mouse oldukça rahat ve 4000Hz desteği var 3395 sensör zaten oldukça iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…