gmorales Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #1 Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022
Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur.
SeniYazdım Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.482 Çözümler 10 13 Haziran 2022 #2 gmorales dedi: Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... V2 öneririm.
gmorales dedi: Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... V2 öneririm.
G gojo12 Picopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #3 gmorales dedi: Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus rog gladius wireless 2, basilisk ultimate, endgame xm1r
gmorales dedi: Merhaba, elime uygun bir şekilde mouse arıyorum fakat bu işlerden anlamam o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var. Tutuş şeklim palm grip. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 6cm. SteelSeries olursa çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus rog gladius wireless 2, basilisk ultimate, endgame xm1r