K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #11 Biraz araştırdım da DeathAdder Elite tercih ediliyormuş drag click için. İkinci elleri bulunuyor düşünürsen @Mehmet Emin ERGÜN.
Biraz araştırdım da DeathAdder Elite tercih ediliyormuş drag click için. İkinci elleri bulunuyor düşünürsen @Mehmet Emin ERGÜN.
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #12 Kiznaiver dedi: Biraz araştırdım da DeathAdder Elite tercih ediliyormuş drag click için. İkinci elleri bulunuyor düşünürsen @Mehmet Emin ERGÜN. Genişletmek için tıkla... Aslında Razer Basilisk Ultimate alacaktım fakat fiyat görünce ağzım uçukladı.
Kiznaiver dedi: Biraz araştırdım da DeathAdder Elite tercih ediliyormuş drag click için. İkinci elleri bulunuyor düşünürsen @Mehmet Emin ERGÜN. Genişletmek için tıkla... Aslında Razer Basilisk Ultimate alacaktım fakat fiyat görünce ağzım uçukladı.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #13 Mehmet Emin ERGÜN dedi: Aslında Razer Basilisk Ultimate alacaktım fakat fiyat görünce ağzım uçukladı. Genişletmek için tıkla... Adamlar legal hile bulmuşlar sanki, param olsa alırım. Çok sağlam mouse.
Mehmet Emin ERGÜN dedi: Aslında Razer Basilisk Ultimate alacaktım fakat fiyat görünce ağzım uçukladı. Genişletmek için tıkla... Adamlar legal hile bulmuşlar sanki, param olsa alırım. Çok sağlam mouse.
Mehmet Emin ERGÜN Picopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 363 Yer C:/Windows/System32/memoş.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #14 Kiznaiver dedi: Adamlar legal hile bulmuşlar sanki, param olsa alırım. Çok sağlam mouse. Genişletmek için tıkla... Aynen bir tane Razer Basilisk Ultimate mouse u olan arkadaşımla VS attık sanki makro gibi tıklıyor. Görsen makro diye sinirlenirsin. @Kiznaiver ve @AlperInferno teşekkür ederim. Pulsefire Haste almayı düşünüyorum.
Kiznaiver dedi: Adamlar legal hile bulmuşlar sanki, param olsa alırım. Çok sağlam mouse. Genişletmek için tıkla... Aynen bir tane Razer Basilisk Ultimate mouse u olan arkadaşımla VS attık sanki makro gibi tıklıyor. Görsen makro diye sinirlenirsin. @Kiznaiver ve @AlperInferno teşekkür ederim. Pulsefire Haste almayı düşünüyorum.