Palm grip tutuşa sahip olan birine 3 bin TL'ye mouse tavsiyesi

Uzun uzun yazmıştım ama sildim. Ben palm tutuş için A7 Ultra'yı tavsiye ediyorum. Rawm ile her şeyin mcu olmadığına ikna oldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• ZomboDroid_11112025063553.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Vay arkadaş çok arada kaldım ya ES21 pro yada A7 ultra oda olmazsa Rog Harpe Ace ama galiba ilk ikisinden birine daha yakınım.

Uzun uzun yazmıştım ama sildim. Ben palm tutuş için A7 Ultra'yı tavsiye ediyorum. Rawm ile her şeyin mcu olmadığına ikna oldum.

RAWM zaten malzeme kalitesiyle öne çıkıyor. MCU ile değil ama onda da önde.

Garip, ilk defa bu kadar ses çıkartan bir SH01 Pro görüyorum. Diğer inceleme videolarına da baktım, böyle bir durum yok. Baş parmağın geldiği kısımda hafif bir sallanma olduğunu söylüyorlar, onun da zaten sesi o kadar azmış ki mikrofon almıyormuş. Kullanım kaynaklı olabilir. Garantisi varsa yollayın.

Fotoğrafta mavi olan kısımdaki tırka mı kopmuş? Yani içini kırmak da büyük marifet bence. Kullanıma bağlı gibime geliyor.

A5 Ultra'yı da aynı kibarlıkla söküp kullanan ofis kullanıcısıyım. Onda en ufak bir sorun yok. Marifet derken beceriksiz olduğumu ima etmeniz de çok güzel. Son 4. sökmemde 3. çentiği de kırılan Rawm'a rağmen 15. filan kez söktüğüm A5 Ultra'nın tek bir çentiği dahi kırılmadı. Mcu'nun da firmware düzgün olmadıktan sonra anlamı yok ama uzatmak istemiyorum. Daha da karışmam. Değersiz yorumlarım için özür dilerim.

Hocam estağfurullah beceriksiz demek istemedim zaten ki ne haddime. Ben dışarıdan kırdığınızı sandım. Açarken yapılan bir müdahale sonucu olduğunu bilmiyordum. RAWM gerçekten malzeme kalitesi olarak rakiplerine göre çok daha iyi bir marka olduğundan sorunun kullanıcı hatası olduğunu düşünmüştüm. Kendim de hem MCHOSE hem de RAWM kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…