Kullanmadım ama kullanmış kişilerin deneyimlerine göre öneriyoruz genelde Scyroxlara kalitesiz diyen veya gıcırdadığını söyleyenleri duydum o yüzden attıklarımdan seçim yapmanızı öneririm.Bu mouseları kullandınız mı acaba?
ATK fiyatini haketmiyor, kendimde kullanıp kırdım yapi kalitesi olarak iyi değil. Kalite kontrol sorunlarıda var. Scyrox ortalama kalitede fiyatina göre ancak ilk secenek olamaz daha iyi alternatifler var artik. Yukarıda atılan RAWM mouselar yapı olarak fiyat bandinin en iyilerinden. Palm tutuyorsan ES21 Pro, claw tutuyorsan Fantech Helios 2 Pro S ve SH01 Pro arasindan birini al gec.
Hocam bu model hakkında ne düşünüyorsunuz biraz daha büyük gibi diğerlerinden palm tutuş için önerilir mi?![]()
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kullanmadım ama kullanmış kişilerin deneyimlerine göre öneriyoruz genelde Scyroxlara kalitesiz diyen veya gıcırdadığını söyleyenleri duydum o yüzden attıklarımdan seçim yapmanızı öneririm.
Ben sadece kullananlardan duydum normalde benim de önerdiğim bir üründü ama bence artık almaya değmez rawm gibi mouseler varken.Gıcırdama yok. Hafifliğinden ötürü malzeme kalitesi daha zayıf olabilir muadillerine göre ama kalitesiz kesinlikle değil. Daha iyi alternatifleri olabilir ama on numara mouse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.