F furkancyhn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 46 1 Şubat 2025 #1 Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum.
Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Şubat 2025 #2 Bütçe artar mı?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 furkancyhn dedi: Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam palm dedin Razer yoksa bütçe artirman lazım.
furkancyhn dedi: Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam palm dedin Razer yoksa bütçe artirman lazım.
F furkancyhn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 46 1 Şubat 2025 #4 belirsizz dedi: Bütçe artar mı? Genişletmek için tıkla... Ne kadar hocam
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.467 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #5 furkancyhn dedi: Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ikiside iyi mouse değil. 800 tl daha çık keris 2 ace al.
furkancyhn dedi: Razer Basilisk X Viper V2 Pro kullandım ikisinin de scrollu kronik olarak bozuldu, kroniksiz bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ikiside iyi mouse değil. 800 tl daha çık keris 2 ace al.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Şubat 2025 #6 furkancyhn dedi: Ne kadar hocam Genişletmek için tıkla... 1000 TL kadar. Bu arada belirttiğin iki mouse da eline uyuyor muydu?
furkancyhn dedi: Ne kadar hocam Genişletmek için tıkla... 1000 TL kadar. Bu arada belirttiğin iki mouse da eline uyuyor muydu?
F furkancyhn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 46 1 Şubat 2025 #7 falxxx dedi: Hocam palm dedin Razer yoksa bütçe artirman lazım. Genişletmek için tıkla... 3000/4000 skalasında alınabilecek ürün yok mu?
falxxx dedi: Hocam palm dedin Razer yoksa bütçe artirman lazım. Genişletmek için tıkla... 3000/4000 skalasında alınabilecek ürün yok mu?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #8 To The Skies dedi: İkisi de iyi mouse değil. 800 TL daha çık Keris 2 ace al. Genişletmek için tıkla... ATK blazing büyük el faresi var ama ne akdar iyi bilmiyorum Wraith'de mouse. falxxx dedi: ATK blazing büyük el faresi var ama ne akdar iyi bilmiyorum Wraith'de mouse. Genişletmek için tıkla... ATK blazing sky X1 Wireless mouse adı bu.
To The Skies dedi: İkisi de iyi mouse değil. 800 TL daha çık Keris 2 ace al. Genişletmek için tıkla... ATK blazing büyük el faresi var ama ne akdar iyi bilmiyorum Wraith'de mouse. falxxx dedi: ATK blazing büyük el faresi var ama ne akdar iyi bilmiyorum Wraith'de mouse. Genişletmek için tıkla... ATK blazing sky X1 Wireless mouse adı bu.
F furkancyhn Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 46 1 Şubat 2025 #9 belirsizz dedi: 1000 TL kadar. Bu arada belirttiğin iki mouse da eline uyuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadım
belirsizz dedi: 1000 TL kadar. Bu arada belirttiğin iki mouse da eline uyuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadım
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Şubat 2025 #10 @furkancyhn Bütçe artarsa deneyip eline uyarsa Deathadder V3 Pro alabilirsin. Razer Basilisk X HyperSpeed vs Razer DeathAdder V3 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
@furkancyhn Bütçe artarsa deneyip eline uyarsa Deathadder V3 Pro alabilirsin. Razer Basilisk X HyperSpeed vs Razer DeathAdder V3 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes