Palm tutuş için Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

sylas25

Decapat
Daha fazla  
Ellerim bayağı büyük benim ve geniş bu fareyi almak istiyorum ama iyi midir, bana sorun yaşatır mı? Fareler hakkında hiçbir bilgim yok.

Deathadder v3 pro elinize ve tutuş stilinize daha uygun olur diye düşünüyorum.

Bütçe belirtmemişsiniz bu arada. Bütçe belirtirseniz ona göre öneri yapalım.

Hocam çok çirkinler ya bende şu an Gamepower kyojon var tutarken parmaklarımın ucu farenin önünde kalıyor ön tekerleği bozuldu oyunda ateş ederken ufak dokununca hemen silah değişiyor veya ele sis geliyor. Kimse Gamepower önermiyor ama 4 senedir sorunsuz çalıştı 3.senesindr orta tekerleği bozulmuştu sadece.

Hocam çok çirkinler ya bende şu an Gamepower kyojon var tutarken parmaklarımın ucu farenin önünde kalıyor ön tekerleği bozuldu oyunda ateş ederken ufak dokununca hemen silah değişiyor veya ele sis geliyor. Kimse Gamepower önermiyor ama 4 senedir sorunsuz çalıştı 3.senesindr orta tekerleği bozulmuştu sadece.

Bence goruntuden cok islevsellige ve kaliteye onem verin. Attiklarim bu butcede cok daha mantikli urunler.

Razer daha kaliteli ama görüntüsüde güzel olmalı ya yamuk duruyorlar senin attıkların

Ergonomik olduklari icin oyle gorunuyorlar, palm tutus icin daha rahattır. Yapi kaliteleride Razer ile denk ama oerformanslari ve donanimlari cok daha iyi. Logo'ya para vermeyin. Simetrik istiyorsan buna bak.

Ergonomik olduklari icin oyle gorunuyorlar, palm tutus icin daha rahattır. Yapi kaliteleride Razer ile denk ama oerformanslari ve donanimlari cok daha iyi. Logo'ya para vermeyin. Simetrik istiyorsan buna bak.

Bu wraith de pro mu versiyon varmış tiktokda çok görüyorum razerin bu modeli gibi şekli var beyaz renkli o da hoş duruyor

Bu wraith de pro mu versiyon varmış tiktokda çok görüyorum razerin bu modeli gibi şekli var beyaz renkli o da hoş duruyor

ATK X1'den bahsediyorsunuz sanirim. Yapı kalitesi olarak pek mukemmel degil, kendimde kullandım kısa sure oncesine kadar. Yerine ATK A9 ULTRA cok daha mantikli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı