Deathadder v3 pro elinize ve tutuş stilinize daha uygun olur diye düşünüyorum.Ellerim bayağı büyük benim ve geniş bu fareyi almak istiyorum ama iyi midir, bana sorun yaşatır mı? Fareler hakkında hiçbir bilgim yok.
RAZER Viper V3 Hyperspeed Mekanik Kablosuz Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Viper V3 Hyperspeed Mekanik Kablosuz Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kuwww.mediamarkt.com.tr
Fiyat çok yüksekdeathadder v3 pro elinize ve tutuş stilinize daha uygun olur diye düşünüyorum.
Darmoshark N7 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam çok çirkinler ya bende şu an Gamepower kyojon var tutarken parmaklarımın ucu farenin önünde kalıyor ön tekerleği bozuldu oyunda ateş ederken ufak dokununca hemen silah değişiyor veya ele sis geliyor. Kimse Gamepower önermiyor ama 4 senedir sorunsuz çalıştı 3.senesindr orta tekerleği bozulmuştu sadece.
Razer daha kaliteli ama görüntüsüde güzel olmalı ya yamuk duruyorlar senin attıklarınBence goruntuden cok islevsellige ve kaliteye onem verin. Attiklarim bu butcede cok daha mantikli urunler.
Razer daha kaliteli ama görüntüsüde güzel olmalı ya yamuk duruyorlar senin attıkların
Bu wraith de pro mu versiyon varmış tiktokda çok görüyorum razerin bu modeli gibi şekli var beyaz renkli o da hoş duruyorErgonomik olduklari icin oyle gorunuyorlar, palm tutus icin daha rahattır. Yapi kaliteleride Razer ile denk ama oerformanslari ve donanimlari cok daha iyi. Logo'ya para vermeyin. Simetrik istiyorsan buna bak.
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Bu wraith de pro mu versiyon varmış tiktokda çok görüyorum razerin bu modeli gibi şekli var beyaz renkli o da hoş duruyor