Palm tutuş için Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

Tabii ki, atabilirsiniz.

Hangisi daha iyidir rampage bana güven veriyor donanım arşivide videosunu yapmıştı galiba Trendyol üzerinde 2.200 alınabiliyor benim kart geri ödeme yapınca 2.000 gelebiliyor.Royal kludge iyi gibi ama 90 TL kargi ücreti alıyor o yüzden alasım kaçtı

Hangisi daha iyidir rampage bana güven veriyor donanım arşivide videosunu yapmıştı galiba Trendyol üzerinde 2.200 alınabiliyor benim kart geri ödeme yapınca 2.000 gelebiliyor.Royal kludge iyi gibi ama 90 TL kargi ücreti alıyor o yüzden alasım kaçtı

Rampage ve ASUS'u seceneklerden cikart. Ikiside fiyatini haketmiyor. Royal Kludge M3 buradaki en mantikli secenek. Ancak ellerin büyüktü sanırım. Bu yuzden hicbirini almamani oneririm burdan. Yukarida attigim Darmoshark M3 Pro Max en iyi secenek.

Rampage ve ASUS'u seceneklerden cikart. İkisi de fiyatini hak etmiyor. Royal Kludge M3 buradaki en mantikli secenek. Ancak ellerin büyüktü sanırım. Bu yuzden hicbirini almamani oneririm buradan. Yukarida attigim Darmoshark M3 Pro Max en iyi secenek.

Resmi sitelerden almak istiyorum ya Wraith gibi yerlerden değil. Gamingen mesela bir sorunum olduğu zaman bana bilgisayarı onlardan almadığım halde bana parça gönderimi yaptı yani bir sorun olsa her zaman destek alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı