Palm tutuş için Wireless Mouse önerisi

Lhyteria

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben mouse olarak Legion M300, mouse pad olarak da Polygold'un mousepadini kullanıyorum fakat kablosuz mouse almak istiyorum. Legion M300u satıp onun gibi palm sekli tutabileceğim önerebileceğiniz mouse var mı?

1) Bütçe nedir?

2) Bütçeden bağımsız palm grip tutuş şekli için bir kaç hafta önce aldığım Razer Deathadder V3 PRO mouseyi şiddetle öneririm.

3) Bu öneriyi yapma sebebim profesyonel seviyede valorant oyuncusu olmam. Ofis programları kullanan beyaz yakalı öneriyi dikkate almamalı.

Merhaba arkadaşlar ben mouse olarak Legion M300, mouse pad olarak da Polygold'un mousepadini kullanıyorum fakat kablosuz mouse almak istiyorum. Legion M300u satıp onun gibi palm sekli tutabileceğim önerebileceğiniz mouse var mı?

Bütçen bin lira altındaysa kablolu tercih etmen dahani iyi olur. Bu bütçe aralığında da fena olmayan Wireless fareler var ama çok ağırlar ya da çok kırılganlar.

Kablolu olarak kesinlikle ROG Keris öneririm. 50G, 400IPS güzel bir sensöre sahip.

Eğer ben fareyi narin kullanırım, dikkat ederim dersen Wireless tarafta: Darmoshark N3 önerebilirim. 50G, 650IPS canavar bir sensöre sahip.

Eğer ağır ve büyük bir wireless fare isterim dersen de: Basilisk X HyperSpeed

Technopat Haberler

Geri
Yukarı