Kesinlikle alınmaz.
Dalga mı geçiyorsun? VXE hangi ülkeden geliyormuş google a yaz bak bakalım. Temu’da satılıyor ayrıca kullandığın mouse sadece türkiye kısmında yok vergi dilimini geçtiği için.Çin malı ürünler önermeyin arkadaşım. Temu'dan mouse mu alınır? 1900 TL'ye ne önerebilirim bilmiyorum ama üstüne konursa eğer VXE MAD R (aktif olarak kullanıyorum) önerebilirim dostum. İyi Sosyaller.
Dalga mı geçiyorsun? VXE hangi ülkeden geliyormuş Google'a yaz bak bakalım. Temu'da satılıyor ayrıca kullandığın mouse sadece Türkiye kısmında yok vergi dilimini geçtiği için.
Beğenen kardeşte Attack Shark'ın kronik Caps Lock sorunlu dandik modelini önermiş. Ajazz'ın alt markası Attack Shark![]()
Evet doğru ama beken mcu kullanıyor ve caps lock basmama sorunu var. Google’a yazıp kendin görebilirsin. Aj159pro hem 8000hz vem şarj istasyonu hem daha iyi mcu sayesinde çok daha iyi.Attığım Attack Shark X3'de PAW3395 kullanıyor bu arada memnun olmayan göremedim ben.
Ben sana “Çinden mouse mı alınır la” demedim. Emin ol bu konularda senden daha tecrübeliyimdir.Evet doğru ama beken mcu kullanıyor ve caps lock basmama sorunu var. Google’a yazıp kendin görebilirsin. Aj159pro hem 8000hz vem şarj istasyonu hem daha iyi mcu sayesinde çok daha iyi.
Ayrıca mcu bataryaya konumlandırılmış batarya ısınınca mcu ısınıyor takılma yapıyor. Tabi siz bunları araştırmak yerine “Çinden mouse mı alınır la” diyebilirsiniz. Aynı üreticiden geliyor o ürünler. Mad r clickleri rezil ayrıca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.