Palm ve claw grip mouse önerisi

Bütçe
2300 TL

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem yazdığım gibi. Zowie EC1-C almayı düşünüyorum ancak eğer farklı model daha kaliteli varsa önerilerinizi beklerim.

Düz r1 ile promaxın farkı nedir?

Düz r1 ile promaxın farkı nedir?
Ek olarak m3 pro ile m3s pronun farkı nedir

Palm grip için m3s çok daha iyi.
Claw grip için r1 pro max veya stok beklerim dersen mad r de alabilirsiniz.
Çok kararsızım hocam ya. Eski mouse'um razer deathadder v2 mini ve bunu claw olarak kullanıyorum. Sağ tık kırıldığı için yeni mouse alma isteğim var. Ek olarak internet kafede zowie mouse ile karşılatım ve inanılmaz akıcı gelmişti. Ama şuan bu darmoshark çok fazla görüyorum. Son olarak 2 sorum var. Birincisi m3 pro ile m3s pronun arasında boy farkı var mı? İkinci sorum da bu m3s pronun youtube'da bir incelemesini göremedim. Varsa link atabilir misiniz?

Çok kararsızım hocam ya. Eski mouse'um razer deathadder v2 mini ve bunu claw olarak kullanıyorum. Sağ tık kırıldığı için yeni mouse alma isteğim var. Ek olarak internet kafede zowie mouse ile karşılatım ve inanılmaz akıcı gelmişti. Ama şuan bu darmoshark çok fazla görüyorum. Son olarak 2 sorum var. Birincisi m3 pro ile m3s pronun arasında boy farkı var mı? İkinci sorum da bu m3s pronun youtube'da bir incelemesini göremedim. Varsa link atabilir misiniz?
M3 ve m3s pro nun arasında boyut olarak fark yok. Eloshapes sitesinden kendin de bakabilirsin.
İnceleme videosu bende bulamadım ancak Google'a "darmoshark m3S pro alınır mı?" Diye yazarsan en azından benden öğrendiğin bilgilerden daha fazlasını öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı