Palworld 15 dolara alınır mı?

HakanSah

Femtopat
Daha fazla  
Çok konuşulan bir oyunken şu an adını bile duymuyorum, Steam'de denk geldi 15 dolar olarak gördüm daha pahalıydı sanki bu fiyatı iyi midir? Bu parayı karşılar mı? Daha da düşme imkanı var mıdır sizce?

Çok konuşulan bir oyunken şu an adını bile duymuyorum, Steam'de denk geldi 15 dolar olarak gördüm daha pahalıydı sanki bu fiyatı iyi midir? Bu parayı karşılar mı? Daha da düşme imkanı var mıdır sizce?

Pokemon seviyorsan alınır. Onun dışında çok bir espiri yok. Hala geliştiriliyor. Şuana kadar en düşük $11.24 gözüküyor. Steamdb

Son düzenleme:

Daha ucuza daha güzel oyunlar bulabilirsiniz örnegin ETS bazen indirime giriyor ya da Ark veya Forest alabilirsiniz.

Anlık oyuncu sayısı hala fazla. Zaten tek oyunculu olduğu için oyuncu sayısı pek önemli değil fakat, hala oynayan sağlam bir kitle var yani. Oyun bu sayede geliştirilmeye de devam ediyor. Bence alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı