Palworld alınır mı?

Ahmet Efe9272

Picopat
Tüm yayıncılar olsun tüm herkes bu oyunu öneriyor güzel mi sizce? Pokemon seven birisiyim oyun 85 TL.

Xbox Store'daki versiyonunda önemli güncellemelerin yayınlanmadığı ve oyuncu sayısının sınırlı olduğu bilgisi var.

Alıntı​

''Xbox tarafında şöyle bir durum varmış. Oyunun versiyonu Steam'den farklı. Bunun sebebi de Microsoft'ın onay politikası. Onlar onay verene kadar güncelleme alamıyorsunuz. Bu da early access türündeki bir oyunda problem. Sık sık güncelleme ve fix alacağı için. İlk gün güncellemesi bile yok Xbox tarafında. O yüzden Steam tarafında olmayan buglar vs. var bu tarafta. Microsoft'un onaylaması bazen günler, bazen haftalarca sürebiliyormuş. Her defasında bunu beklemek biraz can sıkıcı. Steam'de ise developerların gönderdiği güncelleme direkt geliyor. Bilginiz olsun. Ben iade edip Steam'den aldım. Bir ara bu başlıkta Quantum Break için bir arkadaş böyle bilgi vermişti. Xbox Store'daki çok eski bir sürü güncelleme yok diye. Bu da onun gibi biraz.''

Hocam 13 dolar da 400 lira cıvarı yapıyor 4 katlık bir fiyat farkı söz konusu bence Microsoft tarafından almak daha mantıklı çok acele yoksa gibi geldi.

Hocam 13 dolar da 400 lira cıvarı yapıyor 4 katlık bir fiyat farkı söz konusu bence Microsoft tarafından almak daha mantıklı çok acele yoksa gibi geldi.

Ea aşamasında oynamak problemli bence Microsoft tarafında. Full release beklenecek ise alınabilir. Ben oynadım 4-5 saat. Steam fiyatına değer bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…