Palworld alınır mı?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Oyun gözüme güzel gözüktü almak istiyorum ama fiyatı biraz tuzlu indirime ne zaman girer sizce? İleride zam gelme ihtimali var ondan hızlıca almak istiyorum.

Oyun gözüme güzel gözüktü almak istiyorum ama fiyatı biraz tuzlu indirime ne zaman girer sizce? İleride zam gelme ihtimali var ondan hızlıca almak istiyorum.
Tek kişilik oynadım bir tane adam geceleri geliyor onunla ticaret yapabiliyorsun Online kısma bir şey diyemicem.

Tek kişilik oynadım bir tane adam geceleri geliyor onunla ticaret yapabiliyorsun Online kısma bir şey diyemicem.

İleride PvP modu gelecekmiş daha da güzel olur. YouTube'dan inceleme izledim oyun güzel ama indirimdeyken almak lazım ne zaman indirime girer sence?

South asia da yarı fiyat hesabın bölgesinin değiştirip alabilir miyim?

Hocam bölge değişim işlerinde IP ne bakıyorlar, yani tut ki değişti 3 ay gibi bir süreci var bunun. Geri Türkiye eski kura dönememe şansı var, bir oyun için değmez bu risk. Boş verin Mart'ta alırsınız, yakında tam erişime açılacağa benzemiyor.

Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam bölge değiştirip alanlar yüzünden zaten Steam'den Türk lirası kalktı. Lütfen etik olmayan saygısız şeyler yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…