Bilmiyorum da, hikayeli ve Single oynayıp bir daha girmeyeceğim oyunlara 20 30 dolar vermeyi istemiyorum. Saatlerce oynatacak ve tekrara sarmayacak bir şey istiyorum daha çok.
Bilmiyorum da, hikayeli ve Single oynayıp bir daha girmeyeceğim oyunlara 20 30 dolar vermeyi istemiyorum. Saatlerce oynatacak ve tekrara sarmayacak bir şey istiyorum daha çok.
Grim dawn bayağı ucuzmuş. Direkt alıyorum. Monster Hunter Rise de bakmıştım Dost Kayaoğlu vs ancak karar verememiştim. Tekrara sarar mı sıkar mı? Kaç saat oynatır?
Grim dawn bayağı ucuzmuş. Direkt alıyorum. Monster Hunter Rise de bakmıştım Dost Kayaoğlu vs ancak karar verememiştim. Tekrara sarar mı sıkar mı? Kaç saat oynatır?
Genel olarak Monster Hunter serisi yüzlerce saat rahat götürür. DLC'siz oyunu alma çünkü tüm olay DLC'lerde yatıyor. Ana oyunları o kadar da uzun sürmüyor.
Tek başına oynadığın için Rise önermiştim ama daha zorlayıcı ve daha büyük haritada oynamak istiyorsan, Monster Hunter World öneririm. World çok yavaş ve çevreyi çok iyi kullanman gereken bir oyun. Tek başına oynadığın için ilk başlarda çok zorlanıp oyunu bırakabilirsin.
Hem mekanik açısından hem de oynanış hızı açısından Rise şu anda en ideali diyebilirim.