Palworld, PC için Microsoft Store'dan oyun alınır mı?

• Konuyu başlatan Snedy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.274

Snedy

Decapat
Daha fazla  
Palworld diye bir oyun çıktı ve bu oyun Steam'de 13 dolarken Microsoft Store'da 85 TL. PC için Microsoft Store'dan alınır mı? Bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ms'den aldığın oyunlarda sıkıntı çıkmaz rahatça oynarsın. 300 TL daha uyguna alıyorsun. Oynamak istiyorsan kesinlikle al bence.

Crossplay yok. Ayrıca;

''Xbox tarafında şöyle bir durum varmış. Oyunun versiyonu Steam'den farklı. Bunun sebebi de Microsoft'ın onay politikası. Onlar onay verene kadar güncelleme alamıyorsunuz. Bu da early access türündeki bir oyunda problem. Sık sık güncelleme ve fix alacağı için. İlk gün güncellemesi bile yok Xbox tarafında. O yüzden Steam tarafında olmayan buglar vs. var bu tarafta. Microsoft'un onaylaması bazen günler, bazen haftalarca sürebiliyormuş. Her defasında bunu beklemek biraz can sıkıcı. Steam'de ise developerların gönderdiği güncelleme direkt geliyor. Bilginiz olsun. Ben iade edip Steam'den aldım. Bir ara bu başlıkta Quantum Break için bir arkadaş böyle bilgi vermişti. Xbox Store'daki çok eski bir sürü güncelleme yok diye. Bu da onun gibi biraz.''

Bana sorarsanız fiyatına değer. Mevcut hali güzel, potansiyeli de çok. Steam'den alınır.

Crossplay yok. Ayrıca;

Bana sorarsanız fiyatına değer. Mevcut hali güzel, potansiyeli de çok. Steam'den alınır.

Zaten oynayacak arkadaşım yok bir yayıncıdan gördüm oyunu Pokemon'da seviyorum büyük ihtimalle msden alacağım ve tek başıma akıcam oyun güzel geldi güncelleme içinde beklerim ne kadar gerekirse.

Microsoft Store'da 85 TL
Oyun zamlandı maalesef ve 300 TL ye çıkardılar fiyatı.

1705963241411.png

Palworld diye bir oyun çıktı ve bu oyun Steam'de 13 dolarken Microsoft Store'da 85 TL. PC için Microsoft Store'dan alınır mı? Bir sıkıntı çıkar mı?

Oyun zamlanmasına rağmen Steam'e göre hala uygun ama ms de şöyle bir olay var ki güncellemeler orada bayağı bir geç geliyor. Hatta 6 aya kadar çıkıyor gecikme. Ben sorun etmem diyorsanız Xbox'da aldığınızda konsol da da oynayabiliyorsunuz ama güncellemeler geç gelir.

Oyun zamlanmasına rağmen Steam'e göre hala uygun ama ms de şöyle bir olay var ki güncellemeler orada bayağı bir geç geliyor. Hatta 6 aya kadar çıkıyor gecikme. Ben sorun etmem diyorsanız Xbox'da aldığınızda konsol da da oynayabiliyorsunuz ama güncellemeler geç gelir.

Steam'den alırım artık okullar açılınca harçlık biriktirip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı