Anonymous Çeviri Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mart 2024 #1 Bu yeni çok oyunculu, açık dünya hayatta kalma ve üretim oyununda "Pal" adı verilen gizemli yaratıklarla birlikte savaşın, çiftçilik yapın, inşa edin! Yama konusuna buradan erişebilirsiniz. Yama, Üyelik sistemimize dahildir!
Bu yeni çok oyunculu, açık dünya hayatta kalma ve üretim oyununda "Pal" adı verilen gizemli yaratıklarla birlikte savaşın, çiftçilik yapın, inşa edin! Yama konusuna buradan erişebilirsiniz. Yama, Üyelik sistemimize dahildir!
E Edward Blake Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ekim 2024 #2 clientte trojan var galiba virüs total çıldırdı edit: evet trojan var arkadaşlar parayla üyelik ve trojan satıyorlar xd önceleri tarattığımda bu şekil uyarılar almıyordum
clientte trojan var galiba virüs total çıldırdı edit: evet trojan var arkadaşlar parayla üyelik ve trojan satıyorlar xd önceleri tarattığımda bu şekil uyarılar almıyordum
loki888 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 20 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #3 gamepassde çalışıyor mu