Palworld Türkçe Yama

Merhaba, kurulumu yaptım. Türkçe yama yapıldı uyarısı çıkıyor fakat oyunun dili değişmiyor?
Gamepass üzerinden oynuyorsan, content klasörünün içine kurman lazım. Büyük ihtimal yanlış konuma kurulum yapıyorsunuz.

Ya ben yanlış yere mi kurdum oyun bozuldu baştan indiriyorum oyunu. xboxgames/palworld değil mi?

Konuyu paylaşan arkadaş ne dediyse aynısını yapmanız yeterli. Virüs korumayı kapatıp Xboxgames/palworld/content klasörü içine kopyaladım ve EXE'yi çalıştırdım. Kurulum bu kadardı.

Dostum ellerine sağlık. Güncellemeleri buradan takipteyim.
Rica ederiz, iyi oyunlar. Bugün gamepass tarafına güncelleme gelmiş. Bakıcam birazdan, yeni eklenen bir şey varsa onları da ekleyip, güncelleme veririm.

Oyun açılıyor dünyaya giriş yaparken bu hatayı alıyorum Microsoft Store versiyon.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-23_190304100.png
    438,5 KB · Görüntüleme: 107
Oyun açılıyor dünyaya giriş yaparken bu hatayı alıyorum Microsoft Store versiyon.
Bu oyundan kaynaklı bir sorun. Maalesef gamepass tarafı, steame göre daha geriden geldiği için, bugünkü güncellemeden sonra bende aldım bu hatayı, yamayı kaldırıp denediğimde hala crash vermeye devam etti. 1 saat kesintisiz oynamadım. Çok fazla crash vermeye başladı

Yeni dünya oluşturup oynayabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…