Palworld Türkçe Yama

Yeni dünya oluşturup oynayabildim.
Şuan tekrar denedim bende, sorunsuz açılıyor ama bir süre sonra oynarken crash veriyor. Umarım güncellemeyle düzeltirler. Oyuna aşırı bağlandım. Sürekli oynayıp bir şeyler üretmek isterken, crash vermesi canımı sıkıyor ya

Yamayı yapamadığım halde güncelleme sonrası oyun hiç açılmaz oldu Girerken sürekli crash veriyor, mecburen kaldırdım tekrar indiriyorum. İşten sonra bi yarım saat girecek vaktimiz vardı o da boşa gitti ama yine de elinize emeğinize sağlık. Umarım yama sorunu biran önce çözülür.

Yamada sorun yok. Kurulumda sorun yaşıyorsan, yaşadığın sorunu söylersen yardımcı olurum.

Hocam Türkçe yama yapmayı nereden öğrenebilirim? (İngilizcem yeterli seviyede)

oyunun korsan versiyonundada çalışır mı ?

yamayı kurdum ana menü falan türkçe okey save e girmeye çalıştığımda crash yedim yamayı sildim hala crash yiyorum oyunumu da bozdu neyse şuan sildim oyunu yeniden yüklüyorum

Yamayı kurdum ana menü falan Türkçe okey save e girmeye çalıştığımda crash yedim yamayı sildim hala crash yiyorum oyunumu da bozdu neyse şu an sildim oyunu yeniden yüklüyorum.

Game Pass'den oynuyorsan orada crash sorunu var. Bende de bir süre oynadıktan sonra crash verip kapanıyor.

Game Pass'den oynuyorsan orada crash sorunu var. Bende de bir süre oynadıktan sonra crash verip kapanıyor.
ben hiç giremedim sildim yükledim oyunu düzelmedi saveime giremiyorum çözümü var mı ( buldum oyunu multiden single a çekiyorsunuz save ayarlarından düzeliyor )

oyunun korsan versiyonundada çalışır mı ?
Evet, çalışıyor.

yamayı kurdum ana menü falan türkçe okey save e girmeye çalıştığımda crash yedim yamayı sildim hala crash yiyorum oyunumu da bozdu neyse şuan sildim oyunu yeniden yüklüyorum
Yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Dünkü gelen güncellemelerden sonra bir çok kişi bu tarz sorunlarla karşılaştı. Sanırım çözümünü de bulmuşsunuz zaten, iyi oyunlar.

Ben hiç giremedim sildim yükledim oyunu düzelmedi saveime giremiyorum çözümü var mı ( buldum oyunu multiden Single'a çekiyorsunuz save ayarlarından düzeliyor )

Aklımda bulunsun sorun yaşarsam dediğin gibi yaparım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…