MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.098 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Palworld 85 TL'den 900TL’ yükseldi. Geçmiş olsun. Palworld (Game Preview) ürününü satın al | Xbox Sıcak, sevimli ‘Pal’larla sakin bir hayat mı sürmek istersin, yoksa kaçak avcılarla heyecan dolu, ölümüne bir mücadeleye mi atılacaksın? www.xbox.com Son düzenleme: 24 Ocak 2024
Palworld 85 TL'den 900TL’ yükseldi. Geçmiş olsun. Palworld (Game Preview) ürününü satın al | Xbox Sıcak, sevimli ‘Pal’larla sakin bir hayat mı sürmek istersin, yoksa kaçak avcılarla heyecan dolu, ölümüne bir mücadeleye mi atılacaksın? www.xbox.com
Corizeo Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 657 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Ocak 2024 #2 30 dolar olan bir oyunun 85 TL'ye satılmasından zaten zam geleceği çok belliydi fakat Gamepass'den kalkması bence bir bug gibi duruyor.
30 dolar olan bir oyunun 85 TL'ye satılmasından zaten zam geleceği çok belliydi fakat Gamepass'den kalkması bence bir bug gibi duruyor.
Kagreus Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 680 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #3 MidI0ck dedi: Palworld 85 TL’den 292’ye yükseldi ve Game Pass’den kalktı, geçmiş olsun. Palworld (Game Preview) ürününü satın al | Xbox Sıcak, sevimli ‘Pal’larla sakin bir hayat mı sürmek istersin, yoksa kaçak avcılarla heyecan dolu, ölümüne bir mücadeleye mi atılacaksın? www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Steamden almak en mantıklısıydı, güncellemeler geç gelecekmiş zaten.
MidI0ck dedi: Palworld 85 TL’den 292’ye yükseldi ve Game Pass’den kalktı, geçmiş olsun. Palworld (Game Preview) ürününü satın al | Xbox Sıcak, sevimli ‘Pal’larla sakin bir hayat mı sürmek istersin, yoksa kaçak avcılarla heyecan dolu, ölümüne bir mücadeleye mi atılacaksın? www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Steamden almak en mantıklısıydı, güncellemeler geç gelecekmiş zaten.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.098 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Corizeo dedi: 30 dolar olan bir oyunun 85 TL'ye satılmasından zaten zam geleceği çok belliydi fakat Gamepass'den kalkması bence bir bug gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi Game Pass’e gelen bi oyun genelde kalkmaz hemen ama dediğim gibi şu an öyle gibi.
Corizeo dedi: 30 dolar olan bir oyunun 85 TL'ye satılmasından zaten zam geleceği çok belliydi fakat Gamepass'den kalkması bence bir bug gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi Game Pass’e gelen bi oyun genelde kalkmaz hemen ama dediğim gibi şu an öyle gibi.
Kagreus Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 680 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 MidI0ck dedi: Bana da öyle geldi Game Pass’e gelen bi oyun genelde kalkmaz hemen ama dediğim gibi şu an öyle gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun satışları birtaraflarıı kaldırdı, ilerde yapacakları oyundan şüphe ediyorum, yine paragöz bir firmaya denk geldik sanırım.
MidI0ck dedi: Bana da öyle geldi Game Pass’e gelen bi oyun genelde kalkmaz hemen ama dediğim gibi şu an öyle gibi. Genişletmek için tıkla... Oyunun satışları birtaraflarıı kaldırdı, ilerde yapacakları oyundan şüphe ediyorum, yine paragöz bir firmaya denk geldik sanırım.
D dabillahro Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #6 oyundan attı beni ya paramızla rezil ediyor bu MS vazgeçmiyor..
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.756 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #7 Bu oyun neden bu kadar ünlendi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #8 CeoPotato dedi: Bu oyun neden bu kadar ünlendi? Genişletmek için tıkla... Pokemon, Zelda, Elden ring karışımı bir oyun olduğu için. Bu arada 300 TL verilir bu oyuna.
CeoPotato dedi: Bu oyun neden bu kadar ünlendi? Genişletmek için tıkla... Pokemon, Zelda, Elden ring karışımı bir oyun olduğu için. Bu arada 300 TL verilir bu oyuna.
Endlessdream26 Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #9 Oyun zam yedi üzerine de Gamepass Türkiyeden kaldırıldı. Yunanistan, Kanada vpn üzerinden bağlanıp baktığımda buralarda gamepasste aktif. Türkiye özelinde kaldırılma var gözüküyor. Dün ALLAH'tan 85tl verip aldım. Canım ülkem şaşırmıyor
Oyun zam yedi üzerine de Gamepass Türkiyeden kaldırıldı. Yunanistan, Kanada vpn üzerinden bağlanıp baktığımda buralarda gamepasste aktif. Türkiye özelinde kaldırılma var gözüküyor. Dün ALLAH'tan 85tl verip aldım. Canım ülkem şaşırmıyor
Rieuxx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #10 Aklı olan bu oyunu satın almıştı zaten, 85 TL nedir?