Kadrosunu biraz inceledim. Gayet iyi duruyor. Pişman olmazsın gibi.
Öncelikle teşekkürederim ama kafamda şöyle sorular var işte burası 500k ile almış evet bende 500k yaptım ama geceğim gündüzüm dersti ve bir sorun sonucu 500k geldi ve okulla alakası olmayan işi gücü ders dışı konular olan kişiler ya benimle aynı yapmış ya beni geçmiş hani böyle bir sıralamayla hocalar beni ya da bizi ne kadar takar gibi soru işaretleri var kafamda.
Hocalar sizi takmazlar bu bir gerçek fakat oraya okumayacak kimsenin geleceğini sanmıyorum okumayacak kişi üniversite ile uğraşmaz.
Full İngilizce olması gerekli bir şey mi İngilizce olmayanı 700k ile alıyor.
Gerekli sayılır. Eğer mezun olduktan sonra IELTS, TOEFL ve YDS gibi sınavlara girip İngilizce yeterliğini kanıtlayacaksan Türkçe de okuyabilirsin.Full İngilizce olması gerekli bir şey mi İngilizce olmayanı 700k ile alıyor
peki bu ingilizceyi üniversitede seve seve kazanmak mı yoksa kendim öğrenmek miGerekli sayılır. Eğer mezun olduktan sonra IELTS, TOEFL ve YDS gibi sınavlara girip İngilizce yeterliğini kanıtlayacaksan Türkçe de okuyabilirsin.
Dersleri İngilizce görmen daha iyi olur gibi. Sonuçta evrensel bir dil olan iktisadı öğreneceksin. Bunun için de evrensel bir dil olan İngilizceye ihtiyacın olacak. Türkçe olarak ta ders görebilirsin ama terimlerin İngilizce karşılıklarını da bilmen gerekir. Derslere çalışacağın çoğu kaynak İngilizce çünkü.peki bu ingilizceyi üniversitede seve seve kazanmak mı yoksa kendim öğrenmek mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.