Panasonic TR'den çekiliyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jamenq42

Kilopat
Panasonic alacaktım. Ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim. İlerde garanti sorunu olacak gibi. Hatalar için özür dilerim cepten yazyorum. @Ali Güngör @Recep Baltaş
Sayın Ali Güngör cevap yazar mısnız ? Ciddi düşünüyorum bu arada şu incelediğiniz tv'nin eksi yönlerini de yazarsan sevinirim. İncelemeyi izledim.

Son düzenleme:
Panasonic Türkiye'den çekilmiyor, kulaklık vb gibi bir sürü pazarda yüzde olarak ciddi anlam ifade etmeyen ürünleri var; bunları getirmeyi bırakacaklar. Dev kamu ihalelerine ve şirketlere yüzlerle, binlerle satışa odaklanacakları kurumsal pazara odaklanacaklar. Servis kalitesi ve garanti gibi konularda hiç bir değişiklik olmayacak hatta çok daha iyi olacak. Şu an alınan Panasonic ürünleri de fırsat ürünü zira devamı gelmeyecek. Yurtdışında bu ürünlerin satışı devam edecek.

Baktım abi tüketici ürünlerini kaldırıyor diyorlar. ÖRN:Levent Pektaş(Teknoseyir). Diyor iyi düşünün sorun çıkabilir. Ne diyorsun ?
"Panasonic, Türkiye’deki stratejisinde yaptığı değişiklik kapsamında 1 Nisan 2014 tarihinde başlayacak yeni mali yıl ile birlikte Türkiye’deki iş önceliklerini, karlılık potansiyeli daha yüksek olan kurumsal ürün ve çözümler alanına kaydırma kararı aldı.

Şirketin tüketicilere yönelik TV, dijital fotoğraf makinesi, lens, video kamera, kişisel bakım ve kulaklık ürünleri artık Türkiye’de satılmayacak.

Firma tüketici elektroniği alanında DECT kablosuz telefon ve ev tipi klima alanlarındaki satışlarını devam ettirecek."
alıntı.

@Recep Baltaş @Ali Güngör
Artık size de ürün gelmeyeceğini gösteriyor :/

TV sektöründen çekilmiş kurumsal ürünlere yönelmiş. Eminsiniz değil mi sorun olmayacağından ?

Son düzenleme:
Panasonic Toughpad var kurumsal, incelemesi yakında yayınlanacak. İş hayatımızda önemli rol oynayan kurumsal ürünler de inceliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı