Pandabuy gibi siteler nelerdir?

rick owens ve chrome getirtmek istiyorum ama biliyosun 2kg ve üstü 30 dolara denk geliyor nasıl yapılır bu limitlere rağmen bir bilgin var mı
Uzun zamandır kullanmıyorum hocam net birşey diyemem maalesef, fakat declare olayı ile tutarı ve kgyi daha düşük gösterebilirsiniz diye biliyorum. Getirmek istediğiniz ürünler neler peki?

Uzun zamandır kullanmıyorum hocam net bir şey diyemem maalesef, fakat declare olayı ile tutarı ve kgyi daha düşük gösterebilirsiniz diye biliyorum. Getirmek istediğiniz ürünler neler peki?

16 dolar ürün - 10 dolar kargosu olan toplamda 3 veya 4 tane newera şapka siparişi vereceğim. Bu ürün gümrükten geçer mi?

16 dolar ürün - 10 dolar kargosu olan toplamda 3 veya 4 tane newera şapka siparişi vereceğim. Bu ürün gümrükten geçer mi?
Eskiden geçiyordu hocam şuan net birşey diyemiyorum maalesef. Ama bana göre geçmesi gerekiyor. Bu arada daha ucuza da new era şapkalar vardı aslında spreadsheetlere bir göz gezdirin derim.

Ürünün tanesi 2.85 dolar civarı bayağı araştırdım daha ucuza bulamadım maalesef. Limit kargo dahil 30 doları çok az aşarsa yani 31-32 dolar civarı olursa yine red yer mi?

Ürünün tanesi 2.85 dolar civarı bayağı araştırdım daha ucuza bulamadım maalesef. Limit kargo dahil 30 doları çok az aşarsa yani 31-32 dolar civarı olursa yine red yer mi?
Hocam declare ile ürünün kilosunu ve fiyatını daha az gösterebilirsiniz. Yani ben öyle hatırlıyorum. Ama o durumda büyük ihtimalle kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…