AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Ağustos 2024 #1 İçinde nan olan satırları filtrelemek istedim fakat Jupyter işlemi bitiremiyor takılır kalıyor "*" işaretinde. Nerede hata yaptım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
İçinde nan olan satırları filtrelemek istedim fakat Jupyter işlemi bitiremiyor takılır kalıyor "*" işaretinde. Nerede hata yaptım?
Çözüm S S SyntaxCE 8 Ağustos 2024 [x] in köşeli parantez ini kaldırıp tekrar deneyin. netflix.iloc[0:8806,x].isna()
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2024 #11 AliEgemen dedi: Eğer bu konuda bilginiz varsa birkaç sorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yeni sorularınızı yeni konular açarak sorabilirsiniz. AliEgemen dedi: Acemi işi biraz yeni öğrendiğimden. Kursta yoktu, kendim deneyeyim olduğu kadar dedim. Genişletmek için tıkla... "Acemi" demenize gerek yok açıkçası. Listeyle verince DataFrame döndürdüğünü fark etmiş olmanız bile yeter. Ben de ilk kez görüyorum bu ilginç durumu. Yaklaşık 8807 x 8807'lik bir DataFrame oluşturmaya çalışıyor işlem, ondan dolayı sıkıntı çıkıyor. Artı 0 Eksi
AliEgemen dedi: Eğer bu konuda bilginiz varsa birkaç sorum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yeni sorularınızı yeni konular açarak sorabilirsiniz. AliEgemen dedi: Acemi işi biraz yeni öğrendiğimden. Kursta yoktu, kendim deneyeyim olduğu kadar dedim. Genişletmek için tıkla... "Acemi" demenize gerek yok açıkçası. Listeyle verince DataFrame döndürdüğünü fark etmiş olmanız bile yeter. Ben de ilk kez görüyorum bu ilginç durumu. Yaklaşık 8807 x 8807'lik bir DataFrame oluşturmaya çalışıyor işlem, ondan dolayı sıkıntı çıkıyor.