Sam Bridges Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 732 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Elimde şöyle bir seri var: Python:Panoya kopyala 42 -38 Name: x, dtype: int64 # BURADA 42 ROW POZİSYONU # SERİDEKİ TEK ELEMENT -38 Python:Panoya kopyala <class 'pandas.core.series.Series'> Ben buradaki -38'i Turtle modülünde goto metoduna koyduğumda, int veya float olmadığından hata alıyorum. Sözün özü, ben bu serideki tek elementi nasıl int'e çeviririm? Çok teşekkürler. Series — pandas 2.1.0 documentation pandas.pydata.org Son düzenleme: 2 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar. Elimde şöyle bir seri var: Python:Panoya kopyala 42 -38 Name: x, dtype: int64 # BURADA 42 ROW POZİSYONU # SERİDEKİ TEK ELEMENT -38 Python:Panoya kopyala <class 'pandas.core.series.Series'> Ben buradaki -38'i Turtle modülünde goto metoduna koyduğumda, int veya float olmadığından hata alıyorum. Sözün özü, ben bu serideki tek elementi nasıl int'e çeviririm? Çok teşekkürler. Series — pandas 2.1.0 documentation pandas.pydata.org