Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #31 XEfe.Bey dedi: Vakalar neden bu kadar tavan yaptı anlamadım, korona çoğaldı mı yoksa başka varyantları mı bu tabloyu kabarttı? Genişletmek için tıkla... Corona çoğalmadı. İnsnaların IQ seviyesi azaldı o yüzden Corona çoğaltıldı. Devlet bile halkın zekasını keşfedip tedbirleri saldı. Hasta olan iyileşemeden 1 hafta sonra işe başlıyor.
XEfe.Bey dedi: Vakalar neden bu kadar tavan yaptı anlamadım, korona çoğaldı mı yoksa başka varyantları mı bu tabloyu kabarttı? Genişletmek için tıkla... Corona çoğalmadı. İnsnaların IQ seviyesi azaldı o yüzden Corona çoğaltıldı. Devlet bile halkın zekasını keşfedip tedbirleri saldı. Hasta olan iyileşemeden 1 hafta sonra işe başlıyor.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Şubat 2022 #32 Elektrikci_Hasan dedi: Corona çoğalmadı. İnsnaların IQ seviyesi azaldı o yüzden corona çoğaltıldı. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı hocam bu korona. Okullarda açılıyor inşallah gelmez bu korona bana, zaten durduk yere hastalanıyorum.
Elektrikci_Hasan dedi: Corona çoğalmadı. İnsnaların IQ seviyesi azaldı o yüzden corona çoğaltıldı. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı hocam bu korona. Okullarda açılıyor inşallah gelmez bu korona bana, zaten durduk yere hastalanıyorum.