fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #11 Warg dedi: 1 Ay geç alınca iptal olur mu bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 29 Temmuz 2020 #12 Bugün bana tekrar 1000 TL yatırıldı. İkinci defa almış oldum.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Temmuz 2020 #13 gregor cemsa dedi: Bugün bana tekrar 1000 TL yatırıldı. İkinci defa almış oldum. Genişletmek için tıkla... Biz gitmeden öğrenemeyiz herhalde, ilkini alana kadar ne çekmiştik. Faiziyle geri alma ihtimalleri var sizden.
gregor cemsa dedi: Bugün bana tekrar 1000 TL yatırıldı. İkinci defa almış oldum. Genişletmek için tıkla... Biz gitmeden öğrenemeyiz herhalde, ilkini alana kadar ne çekmiştik. Faiziyle geri alma ihtimalleri var sizden.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 29 Temmuz 2020 #14 FalconPolat dedi: Biz gitmeden öğrenemeyiz herhalde, ilkini alana kadar ne çekmiştik. Faiziyle geri alma ihtimalleri var sizden. Genişletmek için tıkla... Karşılıksız verilen para neden geri alsınlar ki? Vereceğimi sanmıyorum.
FalconPolat dedi: Biz gitmeden öğrenemeyiz herhalde, ilkini alana kadar ne çekmiştik. Faiziyle geri alma ihtimalleri var sizden. Genişletmek için tıkla... Karşılıksız verilen para neden geri alsınlar ki? Vereceğimi sanmıyorum.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 29 Temmuz 2020 #15 gregor cemsa dedi: Karşılıksız verilen para neden geri alsınlar ki? Vereceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa da gelmiş haber verdi şimdi. Faiziyle alma derken yanlışlıkla yatırmış olma ihtimalini söyledim ama öyle görünmüyor herkese ikinci kez yatırmışlar gibi. Son düzenleme: 30 Temmuz 2020
gregor cemsa dedi: Karşılıksız verilen para neden geri alsınlar ki? Vereceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa da gelmiş haber verdi şimdi. Faiziyle alma derken yanlışlıkla yatırmış olma ihtimalini söyledim ama öyle görünmüyor herkese ikinci kez yatırmışlar gibi.
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #16 Bende bugün gidip aldım ikinci kez. Bayağı kişide vardı alan ptt de.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Temmuz 2020 #17 Ailede çalışan olursa alabiliyor muyuz? Daha doğrusu yaşadığımız konutta diyelim.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.713 Makaleler 21 Çözümler 99 30 Temmuz 2020 #18 Ponçik Talon dedi: Ailede çalışan olursa alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben kısmi sigortalıyım yani asgari ücret bile almıyorum. Almıştık. Bugün iş güç olmasa giderdim PTT'ye maalesef bayram sonuna kaldı.
Ponçik Talon dedi: Ailede çalışan olursa alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Ben kısmi sigortalıyım yani asgari ücret bile almıyorum. Almıştık. Bugün iş güç olmasa giderdim PTT'ye maalesef bayram sonuna kaldı.
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #19 Ponçik Talon dedi: Ailede çalışan olursa alabiliyor muyuz? Daha doğrusu yaşadığımız konutta diyelim. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım ve eşi çalıştıkları halde almışlardı.
Ponçik Talon dedi: Ailede çalışan olursa alabiliyor muyuz? Daha doğrusu yaşadığımız konutta diyelim. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım ve eşi çalıştıkları halde almışlardı.
Ponçik Talon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Temmuz 2020 #20 Ben de aylar öncesinden başvurmuştum da hala beklemede, ondan sordum