3 316255 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 943 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #1 3. Faz baslamis diye bir yerlerde okudum. Basvuru yapamiyorum. Sadece 1 kere mi basvuru yapma hakkimiz var? 1'den fazla kez veriyorlar mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısızaaa.PNG 48,7 KB · Görüntüleme: 92 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
3. Faz baslamis diye bir yerlerde okudum. Basvuru yapamiyorum. Sadece 1 kere mi basvuru yapma hakkimiz var? 1'den fazla kez veriyorlar mi?
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 22 Aralık 2020 #2 316255 dedi: 3. Faz baslamis diye bir yerlerde okudum. Basvuru yapamiyorum. Sadece 1 kere mi basvuru yapma hakkimiz var? 1'den fazla kez veriyorlar mi? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla 2 kere destek alabiliyorsunuz. 3. faz için kayıt olmaya çalışınca bildirim veriyor.
316255 dedi: 3. Faz baslamis diye bir yerlerde okudum. Basvuru yapamiyorum. Sadece 1 kere mi basvuru yapma hakkimiz var? 1'den fazla kez veriyorlar mi? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla 2 kere destek alabiliyorsunuz. 3. faz için kayıt olmaya çalışınca bildirim veriyor.
3 316255 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 943 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #3 Call me Kem dedi: Benim bildiğim kadarıyla 2 kere destek alabiliyorsunuz. 3. faz için kayıt olmaya çalışınca bildirim veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere basvuru yaptim. 1 kere alabildim. Keske 2.sini de alabilsem. Ama e-devlet o kadar kotu ki ne basvuru yapabiliyorum, ne de kac kere alacagim hakkinda bilgi veriyor.
Call me Kem dedi: Benim bildiğim kadarıyla 2 kere destek alabiliyorsunuz. 3. faz için kayıt olmaya çalışınca bildirim veriyor. Genişletmek için tıkla... 2 kere basvuru yaptim. 1 kere alabildim. Keske 2.sini de alabilsem. Ama e-devlet o kadar kotu ki ne basvuru yapabiliyorum, ne de kac kere alacagim hakkinda bilgi veriyor.