Pandemi sürecinde telefon alınır mı?

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum, sanırım tüm zamlardan sonra telefonlara da geldi. Peki bu zamlardan sonra telefon alınır mı? Telefonların fiyatı çok mu çıktı? Yoksa çıkış tarihindeki fiyata mi geldi? Kısacası şimdi cihaz alınmalı mı yoksa beklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay önce baktığım telefonların fiyatına +1000 TL eklenmiş, şu an telefonum yok tuşlu telefondayım ama almıyorum. Gerçek fiyatlarını biliyorum çünkü. Çok saçma fiyatlar. Düşmez de. Ancak eskiyen gözden düşen modellerin fiyatlarında iyileştirme yapılır ilerde.

Pandemiden önce 1500-1700 TL arasında bulunabilen Redmi Note 8 ve Galaxy A30, suan 2500 TL cevresinde geziniyor. Kardesime subat gibi 1600 liraya almıstık Note 8i.

Pandemiden önce 1500-1700 TL arasında bulunabilen Redmi Note 8 ve Galaxy A30, suan 2500 TL cevresinde geziniyor. Kardesime subat gibi 1600 liraya almıstık Note 8i.
Biz de aynı telefonu 2400'e aldık mecburiyetten, diğer ürünler daha beterdi ve parasını hak etmiyordu.

Beklerseniz muhtemelen durum daha da kötüye gidecek, belirli modellerin fiyatı zamanla azalsa da yükselebilir de, kimse bunun garantisini veremez. Elinizde imkan varsa ve ihtiyacınız da varsa alın en kısa zamanda.

Zamlanan yurt dışı ürünlerindeki fiyatlar çıktıktan sonra inmiyor ne yazık ki, paranız hazır alın kullanmaya başlayın. Kullandığınız süre yanınıza kar kalıyor.

Benim güzel kardeşlerim abilerim, hemen de cevaplamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 10 lite ve Mi note 10 lite pandemi sonrası fiyatlarında'ki durum ne oldu özellikle bilmiyorum bu iki modeli arasında kaldım çünkü hala çıkış tarihi fiyatıyla aynı mı Yoksa düştü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…