Çözüldü Panel arızalı MSI AG32C monitör tamir edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zephyrrr

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Aorus z690i ultra lite ddr4 anakart
İntel i313100 işlemci
Aorus Model X kasa
Rog strix 650w power supply
Sapphire RX 7700 XT Nitro Plus ekran kartı
Aorus waterforce 240 sıvı soğutma
Xpg Spectrix d50 Rog Strix Anime edition ram(8gb) + Xpg Spectrix d41 ram(8gb)
Monitör
Msi optix ag32c
Monitörümde sadece panel arızası var içten kırılmış gibi duruyor geri kalan her şeyi sağlam. Bu panel değiştirilebilir veya tamir ettirilebilir mi? Masrafı ne kadar olur? Panel değişimlerinin en az monitör fiyatı kadar olduğunu biliyorum fakat gene de tamir ettirmek istiyorum tamir için bildiğiniz bir yer var mı ve tahmini olarak ne kadar fiyat tutar onu da merak ediyorum :)

Dosya Ekleri

• IMG_20240804_200110.jpg
    IMG_20240804_200110.jpg
    272,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20240804_200101.jpg
    IMG_20240804_200101.jpg
    289 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Monitörümde sadece panel arızası var içten kırılmış gibi duruyor geri kalan her şeyi sağlam. Bu panel değiştirilebilir veya tamir ettirilebilir mi? Masrafı ne kadar olur? Panel değişimlerinin en az monitör fiyatı kadar olduğunu biliyorum fakat gene de tamir ettirmek istiyorum tamir için bildiğiniz bir yer var mı ve tahmini olarak ne kadar fiyat tutar onu da merak ediyorum :)
Edilir. Bölgenize göre değişir yeri. Tahmini olarak monitörün fiyatı kadar tutar.
Edilir. Bölgenize göre değişir yeri. Tahmini olarak monitörün fiyatı kadar tutar.

Son düzenleme:
Çözüm
Bölgenize göre değişir yeri. Tahmini olarak monitörün fiyatı kadar tutar.
Cevabınız için teşekkür ederim :) bir sorum daha olacak.Panel değişimi için illa aynı monitörün aynı paneli olmak zorunda mı? Yani 32 inch herhangi bir monitörün paneli bu monitöre uymaz mı? İlla msi servisine değil de normal monitör panel değişimi yapan yerlere götürürsem ekonomik açıdan benim için daha iyi olacak gibi.

Cevabınız için teşekkür ederim :) bir sorum daha olacak.Panel değişimi için illa aynı monitörün aynı paneli olmak zorunda mı? Yani 32 inch herhangi bir monitörün paneli bu monitöre uymaz mı? İlla msi servisine değil de normal monitör panel değişimi yapan yerlere götürürsem ekonomik açıdan benim için daha iyi olacak gibi.
Her panel uymayabilir biraz araştırıp yaptırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı