3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 24 Mart 2021 #11 deleted dedi: İlginç bir şekilde son ekran görüntülerinde o simge görünmemiş. Davranış kısmındaki ayarları kurcalayıp yapmıştım ben. KDE'de aynı sorunu çözüyordu. Ayarları teker teker deneyin, birinde mutlaka olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine denerim teşekkürler
deleted dedi: İlginç bir şekilde son ekran görüntülerinde o simge görünmemiş. Davranış kısmındaki ayarları kurcalayıp yapmıştım ben. KDE'de aynı sorunu çözüyordu. Ayarları teker teker deneyin, birinde mutlaka olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine denerim teşekkürler
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 24 Mart 2021 #12 Az önce denedim ve bende Plank simgesi çıkmadı. Auto-start ile de alakalı olabilir.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 24 Mart 2021 #13 Görkem Han dedi: Az önce denedim ve bende Plank simgesi çıkmadı. Auto-start ile de alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Auto-start derken Plank'ı kendim ekledim yoksa açılmıyordu. Panel'i kapatsam Panel açılmaz bu sefer.
Görkem Han dedi: Az önce denedim ve bende Plank simgesi çıkmadı. Auto-start ile de alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Auto-start derken Plank'ı kendim ekledim yoksa açılmıyordu. Panel'i kapatsam Panel açılmaz bu sefer.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 24 Mart 2021 #14 342746 dedi: Hocam Auto-start derken Plank'ı kendim ekledim yoksa açılmıyordu. Panel'i kapatsam Panel açılmaz bu sefer. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim auto-start'a eklendiği için böyle olmuş olabilir. Çünkü kısayoldan ve terminalden açtığımda Plank simgesi görünmedi.
342746 dedi: Hocam Auto-start derken Plank'ı kendim ekledim yoksa açılmıyordu. Panel'i kapatsam Panel açılmaz bu sefer. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim auto-start'a eklendiği için böyle olmuş olabilir. Çünkü kısayoldan ve terminalden açtığımda Plank simgesi görünmedi.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 24 Mart 2021 #15 Görkem Han dedi: Demek istediğim auto-start'a eklendiği için böyle olmuş olabilir. Çünkü kısayoldan ve terminalden açtığımda Plank simgesi görünmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Görkem Han dedi: Demek istediğim auto-start'a eklendiği için böyle olmuş olabilir. Çünkü kısayoldan ve terminalden açtığımda Plank simgesi görünmedi. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.