Panel kullanan biri en fazla ne yapabilir?

Muratilkrrr

Centipat
Daha fazla  
Herhangi panel kullanan biri, bana ait olan bir evi kendi üstüne geçirme ya da benim T.C. mi falan kullanıp suç işleme gibi şeyler yapabilir mi? Sadece meraktan sordum öyle insanlarla uğraşmayı sevmem, ama çok merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok saçmalamışsınız. Öyle bir şey olsa zaten IP adresinden siz değil çocuk zararda olur.

Hicbir sey yapamaz. En fazla size sahte ihbarlar gonderip sizi rahatsiz etmek olacaktir. Baska bir sey olmaz.
Zaten internette sorgu paneli diye aratinca direkt cikiyor yani herkeste olan bir sey gibi dusunebilirsiniz. Cok takmayin bunlari.

tc kimlik numara gerektiren sitelerde hesap açabilir bomba ihbarı yapabilen paneller var bütün soy ağacını adresini vergi bilgilerini falan bulabiliyorlar 2'den fazla beyin hücreleri varsa (nadir) elindeki bilgiler ile aileniz ile uğraşabilirler vb

Herkese eyvallah maalesef internette Discord invite ile bunu kullanıp dünya kralı gibi davranan tipler var.

e-Okul'una girip fotoğrafını 18+ sitelere yayınlayabilirler (bilgiğim kadarıyla artık e-Okul'a giremiyorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…