Panel kullanarak bilgi alan kişi nereye şikayet edilir?

Bence de şikayet edin. Ancak o bilgilerle istediği kadar tehdit etsin bir şey yapamaz. Artık o bilgiler pek iş görmez.

Bence de şikayet edin. Ancak o bilgilerle istediği kadar tehdit etsin bir şey yapamaz. Artık o bilgiler pek iş görmez.
Ne tarz bilgiler iş görür ?

Her şeyime kadar görüyor soyağacım falan da çıkıyor çok kızdırdı bu olay beni üstüne dalga geçiyorlar.

Her şeyime kadar görüyor soyağacım falan da çıkıyor çok kızdırdı bu olay beni üstüne dalga geçiyorlar.
Kişiye kendisini şikayet ettiğinizi ve gerekli kayıtlara sahip olduğunuzu söyleyin. Büyük ihtimalle 18'den küçük korkup geri adım atar.

TC kimliğinizde bulunan seri numarası, e-devlet şifresi vb. Şeyler iş görür. O panel ile alabileceği şey şudur, İsmin, soyismin, soyağacın, TC kimlik numaran, doğum tarihin. Bu bilgilerin hepsini görür. Ailenizin ki dahil. Ancak yapabileceği max şey e-okula girip saçma fotoğrafınızı bulabilir. Bildiğim kadarıyla onun için de okul no lazım.

Aynen öyle ve adresde görür ama görsede fazla işe yaramaz boş ergen işi.

Siber suçlarla mücadele ya da CİMER olabilir diye biliyorum.

Siber Suçlarla Mücadeleye ya da CİMER'e şikayet edilebilir diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…