Panel sayesinde bilgilerime erişildi

SeyitSaiyan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord adlı uygulamayı kullanıyordum yine denk geldim bu panelcilere. Küfür falan ettiler anneannemin soyadını artık her şeyi numaramı falan buldular, ne yapmam lazım? Gerçekten bu konuda rahatsız oluyorum.

Hiçbir şey yapamazsın ama onlar da yapamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engelle gitsin, uğraştığına değmez.

Yapabileceğin hiçbir şey yok. Maksimum şikayet edersin ondan da hiçbir şey çıkmaz. Türkiye böyle bir yer artık.

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. O bilgiler bende de var de engelle geç. Korkunuzdan beslenip hamle yaparlar onu da bilgilerinizi kullanamazlar çünkü zaten polisler komple tepelerinde.

Adınızı ve soy adınızı dijital ortamda gizlemezseniz ergen veletlerden böyle şeyler yaşamanız muhtemel. Türk vatandaşı olduğunuz sürece adınızı soyadınızı bilirlerse kaçışınız yok. Biri biter diğeri gelir.

Maalesef 2009'dan önce doğmuş her Türk vatandaşının MERNİS verileri internetin bir yerlerinde dolaşıyor... Yapılabilecek pek bir şey yok gibi ama sen dikkat et.

İlk olarak kanıt alın, sonra cimere şikayet edin veya karakola gidin. Bunların artık temizlenmesi lazım. Dava açacak yaşta değilseniz ailenize söylemeyi unutmayın.

Bazı arkadaşlar uğraşmayın değmez yazmış, bu bir takım doğru ama yapması herkes için yararlı. Bu kişiler, küçük çocuklara yazdığında p4nel sayesinde kötü şeyler yapabilirler. Bizzat gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…