Panel sayesinde bilgilerime erişildi

Sosyal medyada gerçek adınızı veya yaşadığınız şehri hiçbir zaman söylemeyin özellikle Discord gibi suçun rahatça işlenebildiği ortamlarda.

Bir şey olmaz rahat ol. En fazla aileni telefondan arar işletirler ya da evine pizza falan söylerler ambulans falan çağırırlar o kadar.

Havlayan köpek ısırmaz. Bunları yapanlar 16 yaşında çocuklar. Kanıt almaya çalış arkadaşların dediği gibi polise veya cimere şikayette bulun.

Bu türemeler biteli 2 sene olduğunu sanıyordum. Ellerine istediklerini verip uğraşmayın, engelleyin geçin.

Hiçbir şey yapamazsın ama onlar daa yapamaz.

Yaptı kanka eleman ihbar attı şimdi hiçbir bilgisi olmadığı için şikayet edemiyorum sesde bütün ifşalarımı yaydılar Discord sunucusunun linkini de atarım bulaşmayın ama gerçekten şu an kendimi çok sinirli hisediyorum

kanka sorun o değilki herşeyimi buldular biel yayırolar

Son düzenleme:
Maalesef 2009'dan önce doğmuş her Türk vatandaşının MERNİS verileri internetin bir yerlerinde dolaşıyor... Yapılabilecek pek bir şey yok gibi ama sen dikkat et.

2022'deki sızıntılarda hayatında 1 kere bile Türkiye'de hastaneye giden herkesin bilgileri var. Yabancıların bile.

2022'deki sızıntılarda hayatında 1 kere bile Türkiye'de hastaneye giden herkesin bilgileri var. Yabancıların bile.

Doğrusu. Bilgilerimi nasıl bunlara sildirebilirim? Kişisel bilgilerim sonuçta kimsenin yüzümü görmesini ve yayıp dalga geçmesini istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engelleyin, 1 hafta içinde unuturlar sizi zaten.
Doğrusu. Bilgilerimi nasıl bunlara sildirebilirim? Kişisel bilgilerim sonuçta kimsenin yüzümü görmesini ve yayıp dalga geçmesini istemem.

Ben bulaşmak isterdim hocam, yiyorsa beni bulsunlar.

kanka ver dcni yüzleştireyim bu kadar çok konuşuyorsanda dc idden bile bulabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…