aybar Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Samsun Canik 1 Mayıs 2024 #1 Arkadaşım panel sitesinden sorgu yemiş. Adına kumar sitesine kayıt yapılabiliyormuş. Fazla fatura yansılıtılabiliyormuş diyorlar. Doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024
Arkadaşım panel sitesinden sorgu yemiş. Adına kumar sitesine kayıt yapılabiliyormuş. Fazla fatura yansılıtılabiliyormuş diyorlar. Doğru mudur?
wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 1 Mayıs 2024 #2 Bir şey olacağını zannetmem. Kötü niyetli kişiler kimlik bilgilerinizi veya kişisel bilgilerinizi kullansalar bile bu kayıt işlemini sizin yaptığınız anlamına gelmiyor.
Bir şey olacağını zannetmem. Kötü niyetli kişiler kimlik bilgilerinizi veya kişisel bilgilerinizi kullansalar bile bu kayıt işlemini sizin yaptığınız anlamına gelmiyor.
aybar Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Samsun Canik 1 Mayıs 2024 #3 Fazladan fatura yansıtma olayı gerçek mi onu merak ediyorum daha çok hocam.
wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 1 Mayıs 2024 #4 aybar dedi: Fazladan fatura yansıtma olayı gerçek mi onu merak ediyorum daha çok hocam. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında fikrim yok.
aybar dedi: Fazladan fatura yansıtma olayı gerçek mi onu merak ediyorum daha çok hocam. Genişletmek için tıkla... Bunun hakkında fikrim yok.