Panel üzerinden kişisel bilgileri bulanlar ne yapabilir?

vr74dett

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, hangi konuyu tam seçeceğimi bilmediğimden ve yardımınıza ihtiyacım olduğundan seçmek zorundayım. Birisi panel kullanarak T.C. kimlik numaramı, anne-baba ismimi, telefon numaralarımı buldu. e-Devlet şifremi bulabilir mi? Pek ihtimal vermiyorum ama sonuçta ünlülerin isimleri, cisimleri belli; yapabilseler onlar üzerinden şirket falan açarlar diye düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaratır mı bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, e-Devlet'te adıma şirket açılmasını kapatabilirsiniz. Böylelikle resmi işlem yapamazlar. Haricinde bütün t.c vatandaşlarının bilgileri ortalıkta geziyor. Yani isimle numarayla bir şey yapamazlar.

Panelden kimse e-Devlet hesabına giriş yapamaz. Sadece adresini, numaranı, soy ağacını ve sahip olduğun tapulara bakabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam e devlet üzerinden iki faktörlü doğrulama yaparsanız girmesi için sizin onay vermeniz gerekecek böylece hesabınız daha güvenli olur

hocam e devlet üzerinden iki faktörlü doğrulama yaparsanız girmesi için sizin onay vermeniz gerekecek böylece hesabınız daha güvenli olur
Anladım teşekkürler

Panelden kimse e-Devlet hesabına giriş yapamaz. Sadece adresini, numaranı, soy ağacını ve sahip olduğun tapulara bakabilir.
Şifremi bulamazlar öyle değilmi bulmakla tehdit ediyorduda çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…