Panelciler verileri buldu

Anladım discordda kayıtlı adın soy adından falan buldu demekki.

Hiçbir şey yapamaz mahkeme vs boş işler Türkiye'de yaşıyoruz engelleyip prim vermeyin ilgilenmiyormuş gibi yapın sıkılıp salacaktır evine bir şey gönderceklerini sanmıyorum ama yaparsalar daha kolay bulunur şahıs o zaman şikayetçi olursun.

Hemde nasıl alıyorlar o riski bir bilsen 2 kez uğraştım panelci bebelerle. Bunlar hapiste sürünecek o zaman anlar hayatı.
Haklısınız efendim korksaydık yapmazdım tiplerine giriyorlar

Cevap için teşekkürler efendim

Gece 2 de gizli numaradan seni rahatsız eder en fazla, en kötü ihtimalle evine ihbar yollar, kötü ihtimalle ailene sahte şeyler söyler diye düşünüyorum.
Sokakta gördüğüm kedinin zeka seviyesi daha yüksektir herhalde.

@ThanosBrandonn, korkmanızı gerekecek durum yok. Onun yaptığı daha büyük suç. Varsayalım ki ikiniz de mahkemelik oldunuz. Küfürden en fazla uzlaşmaya gidilir, bir şekilde orta yolu bulunur ama onunki KVKK ihlali olduğu için 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası var ve uzlaşmaya tabii bir suç da değil. KVKK ihlalinden dolayı şikayet edeceğinizi, gerisinin umurunda olmadığınızı belirtin. R atar, kesinlikle korktuğunuzu belirtmeyin. Tepenize biner.

Cevap için teşekkür ederim fakat ailemi bilgilendirmekten korkuyorum. İçimi rahatlattıgıniz için teşekkür ederim. Tek bir sorum var benim TC Kimlik Numaram ile ne yapabilirler? İyi günler efendim

@ThanosBrandonn, hiçbir şey En fazla hastane sırası alabilirler. T.C. kimlik numaranızı her yere veriyorsunuz zaten. Neden bu kadar korkuyorsunuz ki? T.C. kimlik numarası ile şirket açma işleri eskidendi, şimdi hiçbir şey yapılamaz.

Tehdit eden kişinin 12 yaşında olduğuna garanti verebilirim

Siber suçlara verin. Evine geldikleri zaman size yalvarıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…