F fruqoo Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #11 1xcs dedi: Hatta şu anda insanlar kendi bilgilerini kendileri veriyor herhangi bir yere 200 TL için üye olup 200TL'ye sistemi kandırdıklarını düşünüyorlar ama halbuki bankalar binlerce liraya başkalarına vs veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani yapacak bir şey maalesef ki yok keşke böyle durumlar yaşanmasaydı ama yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor maalesef
1xcs dedi: Hatta şu anda insanlar kendi bilgilerini kendileri veriyor herhangi bir yere 200 TL için üye olup 200TL'ye sistemi kandırdıklarını düşünüyorlar ama halbuki bankalar binlerce liraya başkalarına vs veriyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani yapacak bir şey maalesef ki yok keşke böyle durumlar yaşanmasaydı ama yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor maalesef
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #12 fruqoo dedi: Anladım hocam yani yapacak bir şey maalesef ki yok keşke böyle durumlar yaşanmasaydı ama yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor maalesef Genişletmek için tıkla... Evet öyle maalesef.
fruqoo dedi: Anladım hocam yani yapacak bir şey maalesef ki yok keşke böyle durumlar yaşanmasaydı ama yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor maalesef Genişletmek için tıkla... Evet öyle maalesef.