Panelden bulan biri rahatsız ediyor

rohatzzbabo

Centipat
Daha fazla  
Discord'da sanırım katıldıgım bir sunucudan adam benim telefon numaramı bulmus. Özel numaradan arayıp sen bize yanlış yaptın SMS bak dedi ve 100 tane SMS attı. Sonra tekrar tekrar aradı ama açmadım. Sonra Instagram'dan istek attı, pp de evimin yüksek ihtimal Google mapsten fotoğrafını almış o vardı. Endişelenmeli miyim veya beni salar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görmezden gel yoksa daha çok uğraşır engelle her yerden sonra salar zaten.

Çoluk çocuk işte canı sıkılmış belli.

Engelle gitsin. Böyle ergenden çok memlekette ne var? İnstagram açıyor, google maps fotoğrafı koyuyor sana istek atıyor, sms atıyor.. Bu kadar işsiz veletler var evet hala bu ülkede.

Sebepsiz yere mi yapıyor ve Discord'dan telefon numaranı nasıl buluyor.

İşsizdir uğraşma ama tavsiyemdir Discord'a bir şey yapmadıysan evinin adresini bulamaz bir şey indirdiysen önceden güzel bir antivirüs indir tarama yap derim.

Boşa zaman harcamış olur.
Engelle geç dedikleri gibi veledin teki. 2 eğlenir geçer. Yaşın küçükse ve iş ciddileşirse şantaj falan yapmaya kalkarsa ailene bahsedebilirsin böyle böyle durum var diye.
Yüz göz olma sakın uzatır devam eder

İyi misiniz arkadaşlar? Ev adresini bulmuş bu normal panel işi değil panel ile ev adresi bulunmaz böyle kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?
Ne ev adresi bulması kral panelden seni ölü bile gösterebiliyor adam

Sen emaneti hazırda tut ve İlgili yerlere şikayette bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…