Panelden bulan biri rahatsız ediyor

İyi misiniz arkadaşlar? Ev adresini bulmuş bu normal panel işi değil panel ile ev adresi bulunmaz böyle kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?
Yok bulunuyor benim de adresimi biliyorlar hatta kiralık katil göndercez diye tehtit etmişlerdi zamanında.

Bana da denk gelmişti evinin kapısına çıkıp videoyla tehdit et.

O kişinin 11 yaşında bir velet olduğunu bil. Çok endişelenme.

İyi misiniz arkadaşlar? Ev adresini bulmuş bu normal panel işi değil panel ile ev adresi bulunmaz böyle kaç kişi ölüyor haberiniz var mı?
Bulabilir. Panelde telefon numarasından annesinin kızlık soyadına kadar her şeyi bulabilir. Tabi ikametgah adreslerini de bulabilir. Normal polisler bu tarz durumlarla ilgilenmiyor hepsi +40 yaş olduğu için öyle şey mi olur yeğenim diyerek gönderiyorlar. Hatta bazen siber bile takmıyor.

@rohatzzbabo Panelci dediğiniz kişinin de yapabileceği maksimum şey evinize sahte ihbarla polis göndermek. Ondanda bir şey çıkmaz zaten. Yüksek ihtimalle sizinle aynı şehirde bile değildir.

Sen polise git kardeşim bunlar başka dünyada yaşıyorlar burası Türkiye her ay böyle bir sürü kişi ölüyor. İnsanlar psikopat olmuş panelden ev adresi falanda bulunmuyor haberin olsun.
Dostum yanlış bilgi verme.Panelden ev adresi bulunuyor.

Kral panelden adresin kralı bulunuyor nerde bulunmuyor herşey yazıyor.
Evet , bırak seni senin 7 sülalenin adresini çıkarıyor adam tek tıkla.
Buna yıllardır yüce padişahımız ve onun saz arkadaşları bile bir şey yapmıyor bu sistemi kuranların adı sanı adresi her şeyi belli iken.
Polis ne yapacak Allah aşkına Türkiye burası gerçekçi olalım. 2 çay içer ifadeni alır yollar seni
Sen polise git kardeşim bunlar başka dünyada yaşıyorlar burası Türkiye her ay böyle bir sürü kişi ölüyor. İnsanlar psikopat olmuş panelden ev adresi falanda bulunmuyor haberin olsun.
Zaten Türkiye olduğu için gitmesin diyoruz kanka
Hala bulunmuyor diyosun dostum bırak ev adresini, kullandığın ilaçlar , reçetelerin tüm seceren bulunuyor neyin kafasındasın

Benim panelden babannemin kızlık soyadına kadar buldular. Hala başıma bir şey gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…