Panelden bulan biri rahatsız ediyor

Sen polise git kardeşim bunlar başka dünyada yaşıyorlar burası Türkiye her ay böyle bir sürü kişi ölüyor. İnsanlar psikopat olmuş panelden ev adresi falan da bulunmuyor haberin olsun.

Benim babaannemin annesinin adını bulmuşlardı hocam bulunuyor maalesef. Ama gerçekten şikayet edilmeli bence de. Bu ergenlerinde ders alması gerek.

Aynen öyle en fazla pizza mizza sipariş eder ambulans polis yollar discorddan agalarıyla dalga geçerler

Hocam kardeşimin başına gelmişti.Hatta doğum tarihini bi gün fazla yazmıştı.Bizde doğum tarihini yanlış yazmışsın diyip engellemiştik.En fazla kapıda ödemeli sipariş falan gönderir bunlar zaten çoluk çocuk korktuğunu belli etme üstüne gider.Hiç bir şey yapma engelle gitsin.

Kral adam özel numaradan arıyordu. Bende adını vermeyeyim bir uygulamadan buldum numarasını çok takmıyorum yazdı arkadasım Instagram'dan özür dilemesi icin yarım saati var yazmış.

Panel veletlerin korkutmak ve bomba ihbarı yollamak dışında hiçbir şey yapamazlar realde sana dokunamazlar bile.

Özel numarayı bulmak kolay diye biliyorum youtube dan nasıl yapıldığına bak numarayı al direk polisi ara ve bu numaranın sahibi yasadışı panel kullanıyor de. Bak bakayım bir daha bilgisayara dahi dokunabiliyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…